No niin, pitkästä aikaa :)
olen pahoillani että m­eni näin kauan enne kuin sain uutta tekstiä tänne, mutta en vaan oo jaksanu :) kun aikataulussa on vaan semmosia pikkuvävälejjä niin ettei jaksa ruveta tappelemaan koneen kanssa( kun tää netti ei tosiaan aina toimi :) ) ja yleensä sillonkin on ollu jotain muuta tekemistä.
Siis ensimmäiset kaksi viikkoa opetusta on takana. Ensimmäinen viikon aihe oli henkilökohtainen Jumala ja Jumalan kuuleminen. Oli mielenkiintoista ja puhuja osasi asiansa :) osasi opettaa niin että jaksoin kuunnella.

Tä­män viikon aihe oli Jumalan luonne. Puhuja ei ollu niin hyvä, tuli monta semmosta juttua mitkä ­monien mielestä ei ollu ollenkaan niin mitä se sano, mutta niitä käytiin sitten jälkeenpäin läpi :)

Käytiin katsomassa pingiivinejä vähän matkan päässä rannalla ja oli kivaa! Hauska nähä niitä luonnossa kun on tottunu näkemään vaan telkkarista.
782351.jpg
Tänään on 'Fun Night' joka tarkottaa sitä että ­me pareittain järjestetään joka perjantai jotain ohjelmaa muille. Minä ja miika järjestetään 3pvä. elokuuta, siis kahen viikon päästä.
Ensi viikoksi me mennään, siis koko koulu, vierailemaan toisen DTS:n luokse jonnekin tosi kylmään paikkaan, en muista sen nimeä...sinne on kolmen tunnin junamatka :(

tässä vähän maantietoa, että tiedätte missä m­e oikeesti ollaan:
752476.jpg752477.jpg
ensin koko etelä­-afrikka ja sitten pikku väkänen jossa on Muizenbergin kaupunki/kylä.tuo ei oo ihan paras kartta mutta kelpaa :)