tosiaan se on nyt lähellä...
Suunnitelmat ovat muuttuneet aikamoisesti alkuperäisestä, joka siis oli että lähdetään ma. Indoneesiaan...
No, nyt lähdetään ensi keskiviikkona ensin Johannesburgiin pariksi viikoksi ja siltä Singaporeen pariksi viikoksi, ja sieltä, jos Jumala suo, Indoneesiaan..näin saadaan lisäaikaa viisumien hoitumiseen, ja varojen keruusenn täällä Afrikassa.

Myös tiimin rakenne on muuttunut. Alunperin mukana oli kaksi staffia ( henkilökuntaa :) ) ja toisen vaimo...nyt toinen staffi jää pois, erittäin tärkeistä henkilökohtaisista syistä.

Olen tänään leiponut koko päivän ja huomenna mennään kirkkoon myymään keksejä ja vohveleita :)

Viime tiistaina oli viimeinen päivä orpokodissa. Tosi harmi siellä osi varmasti vielä töitä ja niitä lapsia tulee kyllä ikävä, saatiin lahjoitus rahoilla aikamoinen kasa leluja ja kirjoja, ja iiiso latikolinen ilmaista tavaraa koska ne oli jostain kohti rikki niin ettei niitä voint myydä...mutta me korjattiin ne liimalla ja hyvin kelpas :)

923905.jpg
...joo, tuo reppu on jonkun oma...mutta kaikki tossa sängyn päällä (ja osa lattialla) odotti järjestelemistä pussukoihin..
923908.jpg
tytöille nukkeja..tietysti :D

923911.jpg
pieni cloë nauttii limsasta..


Täältä lähtee 'ensimmäinen' ryhmä Espanjan kautta Marokkoon ma. aamuna klo 4.00..niitä ei sitten nähä kahteen kuukauteen :(
Täällä rupee kyllä porukka olemaan todella väsynyttä...Nyt on onneksi luentovaihe ohi ja ei oo enää montaa kuukautta niin päästään kotiin Suomeen :) Mietin tässä kun kirjotan ja istun sängyllä, että oispa mukava päästä omaan sänkyyn jossa on niin paksu patja ettei laudat tunnu pepun alla...

Onneksi tänne on kotiväki lähettäny kotimaista karkkia! Kiitos KiitosKiitos!!! Ja pari kirjettäkin on tullut!



Nyt pitää mennä nukkumaan, kun aamulla pitää herätä kirkkoon.

-Reeta-