Armaat henkilot jotka tata luette. Tanaan emme jaksa valittaa oikeinkirjoituksista emmeka muista sellaisista sivuseikoista, jotka taman blogin sisaltoa tai lukemista millaan tavalla helpottaisivat.

Mita on tapahtunut?
Indoneesia on hassu paikka. koettiin kaikennakosta. Kaytiin borneossa, oli kivaa.

siina se.


nojoo.. Borneoon mentiin lentamalla jakartalta kalimantan-saarelle. saari tunnetaan myos nimella borneo. laskeuduttiin pontianakin kentalle, ja hypattiin  autoon, jolla mentiin jonnekki kampalle odottelemaan etta bussikyyti lahtisi. sitte koroteltiin bussilla 1900-0630 valinen aika jossain viidakossa, ja saavuttiin johonki pikkukaupunkiin. siella meita odotti kaks maasturia, joilla huristeltiin keskelle viidakkoa. Yllattaen keskelle viidakkoa oli meidan isantamme rakentanut pari taloa, koulun, asuinrakennuksia, varastorakennuksia ym.. paikan nimi oli Living Waters.. paikka toimii kotina n. 250 lapselle jotka saa koulutuksen ja ruuan ja tekemista ja tulevaisuuden siella. Taloja rakennetaan kokoajan lisaa, ja sinne tulee sairaala, kiitorata ym kaikkea hassua. kaikki tama keskella viidakkoa. Jumala tekee ihmeellisia juttuja. Mita me siella tehtiin. Itsehan paasin leikkimaan putkimiesta, mekaanikkoa ym hassuja juttuja. tuli korjattua mopoon sahkokytkimia, joku hiekkatasoitin, generaattorin kaasumekanismi... ja puhdistettua putkia ja viemareita, vedettya uusia putkia jne... reeta ompeli, maalas taloja, leikki lapsosten kanssa ja teki joulukortteja. Oli todella antoisa reissu. Sinne pitaa kyl paasta joskus uusiks. Lauantaina tultiin takas jakartalle. nyt ollaan yhden meidan ystavan kampalla, ollaan oltu pari paivaa ja tullaan kait oleen viela keskiviikkoon asti. tulevaisuus on avoinna muuten. notta sellaasia.

Ja niin joo. vihdoinki oli mukava lentomatka. ku sielta pontianakista lentaa jakartalle puolitoista tuntia, ni nyt oli ukkosmyrsky ja pienta roykkyytysta. Jotkut kutsuu sita kait turbulenssiks tai joksikin.. Mina kutsun sita vastineeksi rahalle. =)

elossa ollaan vielaki.


Jos joku haluaa tulla hakemaan 3 vasynytta matkaajaa Helsingista Kokkolaan 19.12, tai sen jalkeen, tarjouksia otetaan vastaan.


T: salainen koodari..


Ps. Taalla on kuulemma hirveita tulvia ja tulivuorenpurkauksia ja ukkosmyrskyja. Miten siella?