Oltiin viime viikko toisessa kaupungissa Worshesterissa (kai, ei aavistustakaan miten se kirjotetaan), toisessa YWAM koulussa. Sinne oli pitkä juna matka. :)
Ja siellä oli kylmä, kylmyys täällä on niin eriaista kun kotona, kun on kosteeta ja tuulista ja kylmä, eikä sitä pääse mihinkään pakoon kun rakennuksetkin on kylmiä. Meille sanottiin ensin että niillä ei ollu yhtään vapaita yksittäishuoneita meille pareille, mutta sitten kun päästiin sinne niin niillä olikin tyhjiä huoneita joten saatiin Miikan kanssa nukkua kahestaan :D. Se huone vaan oli kylmä ja pieni...kun ei siellä ollu minkäänlaista lämmitys systeemiä.
Meidän viime viikon aiheena oli Pyhä Henki ja puhujana Stefaan Hugo. Oli mielenkiintonen viikko, opittiin ja koettiin uutta :).

Sitä kaupunkia ympäröiville vuorille oli yhtenä yönä satanu lunta :)ja se ol monelle ensimmäinen kerta kun ne näki lunta. Sanottiin niille että ei se riitä että sen näkee jossain kaukana, että "hei se on valkoista", vaan sitä pitää päästä koskettamaan ja siinä pitää päästä kierimään :).

Lyhyen kävelymatkan päästä siitä koulusta oli ostoskeskus, ja sen vieressä tekojärvi. Reitti sinne ostoskeskukseen ulki sen järven reunalla, ja siinä tuuli niin kamalasti että siiehn tuuleen pysty ihan reiluisti nojaamaan. Välillä piti pysähtyä kun ei vaan päässy kävelemään, ja pelkona oli että lentää veteen jos jalat ei pidä siinä heikassa.

Siellä ostoskeskuksesa oli hyviä ravintoloita ja leffateatteri. Elokuvat maksaa täällä teattereissa n. R25 joka on 2,5€.

Olin koko viikon ihan flunsassa, onneksi sain heti alkuviikosta ostettua lääkettä. Tämä viikonloppkin on mennyt lähinnä sairastaessa, nyt onneksi helpottaa. Täällä on sairastanu muutkin :(

Tämän viikon aiheena on maailmankuva. Ensimmäinen luento ainakin oli mielenkiintoinen, odotan innolla tämän viikon tunteja.

-Reeta-