En todellakaan keksinyt minkäänlaista otsikkoa :)

Isä huomautti etten ole taas pitkään aikaan kirjoittanu blogiin, no se asia korjataan nyt.
Kovasti touhutaan outreach asioiden kanssa, viisumit on haussa, piti yhtenä aamuna herätä aikasemmin että voitiin mennä ottamaan passikuvat...se oli ärsyttävää :)
Tänään saatiin tietää lopullinen budjetti ja täytyy myöntää, että vaikka on täysi luotto siihen että Jumala järjestää rahat ja muutkin, niin kyllä jännittää...
Pyysin kotiväkeä selvittämään tosi hyvän suklaakeksi-reseptin, ruvetaan pitämään pieniä myyjäisiä rahakeruuna...

Saatiin Miikan kanssa asua viime viikonloppu meidän koulun johtajien, Kristen ja Eddie, rivitaloasunnossa kun ne matkusti niiden kaverin häihin. Oli todella mukavaa nukkua sängyssä jossa on kunnon runkopatja ja jossa meidän välissä ei kulje 7cm levyistä rakoa.
Niillä on kissa, ja saatiin selville että Miika on allerginen kissoille (tosi harmi, nyt en ikinä saa sellaista ) mutta hyvin se selvisi viikonlopusta (molemmat, kissa ja miika, selvisi ihan hyvin ).

Täällä oli sunnuntaia tapahtuma rannalla jossa yritettiin uutta surffaus ennätystä. Muizenbergilla on hallussa eniten surffaajia samalla aallolla-ennätys ja sitä yritettiin rikkoa...mutta en oo ihan varma onnistuko ne...

Tällä viikolla luentojen aiheena on Jumalan armo ja on todella mielenkiintoista. Oikeastaan ihan samaa vanhaa asiaa mutta selitetty niin että koko ilosanomaan tulee ihan toisenlainen syvyys :). Eilen oltiin hetki vanhantestamantin uskovaisia, eli piti uhrata jokaisesta synnistä, uhreina käytettiin muroja, ja niiden piti tietysti olla täydellisiä...aika tehokas harjotus :).

On jo yhdeksäs viikko koulua ja enää kolme viikkoa enne lähtöä outreachille. Se tarkoittaa myös sitä että käydään enää kolme kertaa orpokodissa. Meillä on käynnissä varojenkeräys orpokodille joten jos olet kinnostunut laita minulle mailia niin laitan enemmän infoa. Suuret kiitokset niille jotka ovat jo avustaneet tässä asiassa!!

Lopuksi vielä kuvia orpokodista.
879553.jpg879555.jpg
879566.jpg879588.jpg
879561.jpg
sulosia kaikki!!!

-Reeta-