No niin nyt tiedetään minne lähdetään aktiomatkalle (eli outreachille). Idoneesiaan!!
Lähtö on viiden viikon päästä. Tarkka määränpää ei ole selvillä vielä.

Oli aika surullista kun meidät jaettiin kahteen ryhmään, toiset lähtee marokkoon, kun siihen toiseen ryhmään jäi tosi hyviä ystäviä...mutta ei se tarkoita sitä etteikö meillä olisi hieno ryhmä. :)
Meidän ryhmässä on itseni lisäksi neljä tyttöoppilasta ja Miika, ohjaajia on kaksi.

Innolla ruvetaan hakemaan tietoa maasta ja kulttuurista ja selvittämään lentolippujen hintoja ja viisumeja sun muita.

Täällä on edelleen mahdottoman kaunista ja valaita :D

Kiva jos joku tietää Peter McCarthyn,hän oli meille puhumassa viime viikon ylistämisestä. Tosi hyvä viikko! Paljon musiikkia ja laulamista ja ruokousta. Ja torstaina pidettiin sellainen ilta, missä jokainen sai tulla ylistämään Jumalaa omalla tavallaan, kehoitettiin miettimään jotain sellaista mitä ei yleensä tee Jumalalle tai mitä ei yleensä tee muiden edessä. Esim: yski tytöistä rakastaa tanssimista muttei koskaan ole tehnyt sitä yleisön edessä ja nyt se sitten tanssi Jumalalle :D

Itse lauloin. koska olen aina vaan laulanut kuorossa ja taustalla, niin nyt lauloin ihan yksin ilman säestyksiä, ja se oli hienoa!!
Illan lopuksi syötiin hyväskää ja tanssittiin.

Huomenna (su) me avioparit, eli minä ja miika ja toinen suomalaispariskunta ja koulun johtajat, on kutsuttu yhden henkilökunnan jäsenen luo syömään :D Taas on 'braai' tiedossa. (lue: grillausta)

-Reeta-