Jee, perille saavuttiin ke 4.7 paikallista aikaan. klo 5.00 ja koululla oltiin vähän kuuden jälkeen... (toimiiko ä-t oikein?) nukuttiin melkeen yhteen asti ja sitten lounaalle. Kaikki täällä on tosi mukavia, tällä hetkellä samassa paikassa toimii kaksi leiriä päällekkäin ja meidän koulu alkaa sitten huomenna :)
Meidän koulussa on 14 oppilasta ja n. 10 on paikalla loput sitten viimeistään huomenna, tai katotaan millon en yhet pääsee Lontoosta lähtemään...
Muizenberg on tosi kiva pikku kaupunki, todella kaunis!
712530.jpg
tässä näkymää koulun katolta n.klo. 17 täällä tosiaan aurinko nousee kuudena ikaan ja laskee jo kuden aikaan :) tuo on pöytävuori. (jos oikein ymmärsin)
712543.jpg
Näkymä meidän koulun katolta, iinkiun toi edellinenkin oli :) tämä on Muizenberg Mountain ja se on meidän takapihalla :) Rantsusta tulee myös kuvia josain vaiheessa, en oo vaan vielä viittiny ottaa kameraa mukaan tonne koulun ulkopuolelle.
Niin lentokoneesta piti kertoa. Lufthansan kone, eli hesasta frankfurtiin oli ihan kiva, semmosella oon menny enenkin, hyvät penkit mutta aika vähän tilaa :)
SouthAfrican airlines:n kone oli tosi hieno, jokaiselle oli tyyny, huopa, sukat, semmonen silmäjuttu, ja hamastahna ja harja :) ja omat tv- ruudut! niistä sai kaukkarilla valita leffoja ja tv-sarjoja ja pelejä ja musiikkia!
712528.jpg
en valitettavasti saanu oieken nukuttua koneessa, mutta nyt kun on kunnon yöuni takani niin on aika hyvä olo :)
Ruoka on täällä toosi hyvää! kaikki hedelmät maistuu paljon paremmilta :)
Meidän huone on aika pieni, ja "parisänky" on siis tehty kerros-sängyn sängyistä :) mutta onneks on oma vessa ja suihku. Koulu rakennus on tehty kivestä ja tää on kylmä ja kostea, olipa hyvä että on villasukat messissä. Iltasin on aika viileetä mutta päivälä pärjää aivan hyvin t-paidalla, tosin se kylmä viikko on vasta tulossa. Tuuli on kova, mutta sekään ei oo kylmä.

Lisää tekstiä tulossa ehkä jo huomenna, riippuu aikataulusta. Koulu alkaa huomenna n. klo 16.00.

-Reeta & Miika-