doddiiii.. Ny ollaan bak tu pisnes ja muuta kivaa.. Elikkas eilen illalla tultiin malesiasta singaporeen, internetin pariin. taalla meilla on jotain "debriefinkia" kaks paivaa, sunnuntaina 0200 paikallista aikaa lennetaan qatariin, vietetaan paiva kaupungilla, ja lennetaan seuraava yo Kapkaupunkiin, ja ollaan siella sitte kolmesta neljaan viikkoa. Kulunut aika on ollu vahintaanki mielenkiintoista, hirveeta harvaamista paikasta toiseen.

Matkalla oli pienia ongelmia malesian maahantulosta vastaavien viranomaisten, ja Benin, meidan Nigerian passin omaavan setan kanssa.. Kuulemma Nigerialaiset saa tulla maahan vain lentaen??? Joten Miika-seta otti vastuulleen oman vaimon lisaksi muutaman (lue 5) muun tyttosen, ja lahdettiin sompailemaan rajalta kohti kualalumpuria. Oli ihan jees, ekalla yrittamalla kaikki nappiin, vaikka kylla meinas pelottaa valilla. Taalla mm. jos matkustatte bussilla, ei kannata ihmetella kun sun kimppuun puskee likasia nuoria miehia random kuteissa.. Ne on vaan lipunmyyjia. Lipunmyyjat ettii sut, etka sina lipunmyyntikojua. Sit sa annat niille rahat, ja toivot etta ne oli oikeella asialla... Liput on sellasia keltasia liimalappuja muistuttavia juttuja johon ne kirjottaa sen lipun, kirjaimellisesti. Kynalla. =) Oli hivenen ihmettelemista.. Bussikuski / mekaanikko nautiskelee vahan kaljaa, ja on rento meiniki.. nyt vasyttaa...

1079851.jpg

tuos on meidan tiimikuva, ku joku sita halus ihmetella.. Kuva on otettu Muizenbergin basella, uima-altaan aarella...

Vasemmalta lukien, Reeta, Miika, Melissa (hawajii), Katy(etela-afro), Molli(jenkkilat), Ruuth(belgia), Dorothy(etela-afro) ja Ben(nigeria)

nauttikaa lumesta, taalla on kuuma.